Info Clienti

1. VANZAREA PRODUSELOR 


In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si SC DOLCE CAFFE &VENDING  SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

In ceea ce priveste plasarea comenzilor pentru produsele care nu sunt in stoc, va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru a va oferi posibilitatea preluarii comenzilor dumneavoastra, cu specificatia clara ca pot exista anumite modificari de conditii comerciale cauzate de factori externi activitatii noastre normale. In acest caz se va pastra o relatia direct cu dumneavoastra prin agentii nostrii dedicati, iar pentru fiecare pas din derularea acestui proces de achizitie la comanda vi se va solicita acordul in vederea acceptarii fiecaror noi termeni si conditii.


2.Termene de livrare


In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.dolcecaffevending.ro se incadreaza intre 2 zile si 10 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, SC DOLCE CAFFE & VENDING SRL se obliga sa livreze produsele comandate dupa data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu pretul produselor. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, SC DOLCE CAFFE & VENDING SRL va returna pretul in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar din care aceasta a fost ordonat, cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin fax sau e-mail.

3. TAXE DE TRANSPORT SI RAMBURS


Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot se factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat.


4.Returnarea produselor


In conformitate cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, "Consumatorul, persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii,  beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. În acest scop, consumatorul poate alege varianta de a folosi un formular de retragere sau de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.

In cazul retragerii, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul DOLCE CAFFE & VENDING S.R.L., pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inainte de primirea produsului si confirmarea emisa de DOLCE CAFFE & VENDING S.R.L. ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data.DOLCE CAFFE & VENDING S.R.L. isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterala este efectuata doar in scopul prejudicierii DOLCE CAFFE & VENDING S.R.L..


5.Rambursarea sumei achitate:


Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii DOLCE CAFFE & VENDING SRL de Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
DOLCE CAFFE & VENDING Srl va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care DOLCE CAFFE & VENDING SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).


6.Date personale 


Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC DOLCE CAFFE & VENDING SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru.


7.Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


www.anpc.ro